چه کنیم تا پاهایمان بلندتر به نظر برسد
1 - مهم ترین کار این است که رنگ کفش تان باید هم رنگ پوست تان باشد بخصوص در تابستان که شلوار و جوراب نمی پوشید.
2 - اگر شلوار و یا جوراب می پوشید باید رنگ کفش و جوراب یا شلوارتان یکی باشد و اگر بالاتنه را هم همرنگ بقیه کنید یکی دو سانت دیگر هم به طول پاهایتان اضافه خواهد شد.
4 - پاهای برنزه لاغرتر از پاهای سفید به نظر می آیند. پس این کار را هم انجام دهید.
5 - همانطور که همه می دانید پوشیدن کفش های پاشنه بلند در لاغر و کشیده نشان دادن پاها اثری معجزه آسا دارد. البته همیشه نوع راحتش را انتخاب کنید تا به پاها و کمرتان صدمه نزند.
گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ
www.seemorgh.com/lifestyle
منبع : banovan.com
در انتخاب فرش مواظب این اشتباهات باشید
تهیه و ترجمه : گروه سبک زندگی سیمرغ
www.seemorgh.com/lifestyle
اختصاصی سیمرغ
گردآوری و تنظیم توسط: سایت و مجله سرگرمی ناقلا
کیکهای شیرین خوشمزه به لاغر شدن کمک میکنند.
به نوشته روزنامه اینترنتی روسی ایزوستیا دانشمندان هلندی طی بررسیهایی متوجه شده اند زنان چاق در صورتی که به کیکهای لذیذ و دسرهای خوش اب و رنگ و اشتها اور نگاه کنند اما انها را نخورند میتوانند وزن خود را کاهش دهند.
به گفته محققان تماشای تصاویر کیکهای خوشمزه به منزله نوعی شکنجه ملایم است و به افراد چاق کمک میکند تغذیه سالمتری انتخاب کنند.
روانشناسان هلندی طی ازمایشها ابتدا تصاویرمختلفی از جمله کیکهای شکلاتی را به پنجاه و چهار زن دارای اضافه وزن نشان دادند و سپس به انها کیک و بیسکویتهای کم کالری تعارف کردند و متوجه شدند کسانی که بیشتر به تصاویر کیکها نگاه کرده بودند شیرینیهای کم کالری تری را برای خوردن انتخاب میکنند.
به گفته محققان تماشای خوراکیهای ممنوع برای چاقها در غلبه کردن بر وسوسه خوردن به انها کمک میکند. به همین دلیل انها به مردم پیشنهاد می کنند با نصب تصاویر کیکهای لذیذ روی در یخچال به کاهش وزن خود کمک کنند.
jahanews.com
همشهری جوان: عینک گوگل یکی از پرسروصداترین اختراعهای سال 2012 بود که توسط مجله تایمز به عنوان یکی از سه اختراع برتر سال انتخاب شد. این عینک را میتوان به عنوان موفقترین محصولی که در آن از تکنولوژی واقعیت افزوده استفاده شده معرفی کرد. عینک گوگل که تحت سیستم عامل اندروید طراحی شده است، امکانات فراوانی را در اختیار کاربر قرار میدهد از جمله: تقویم، نقشه، جستجوی گوگل، چت تصویری و.... طراحی ساده و بدون شیشه این عینک باعث شده تا کاربران بسیاری برای استفاده از آن سرودست بشکنند چون نه تنها جدید است و امکانات جالبی را به کاربر میدهد بلکه محدودیتی هم برای او به وجود نمیآورد. این عینک میتواند تصاویر زندهای را که کاربر میبیند همزمان ضبط کرده و در هنگام نیاز نمایش دهد.
همچنین میتواند اطلاعات ذخیره شده را به وسیله وای فای به کامپیوتر شخصی شما منتقل کند. عینک گوگل از نسخه آزمایشی گذشته و به تولید انبوه رسیده است. مایهدارها در جریان باشند که قیمتش در بازارهای جهانی 1500 دلار است. خوشبختانه این روزها در ایران هم میتوانید آن را پیدا کنید. هرچند که با توجه به وضعیت اینترنت هنوز خیلی نمیشود روی استفاده درست و حسابی از آن حساب کرد.
توضیح درباره وضعیت جسمانی رهبر انقلاب
دکتر مرندی همچنین افزود: عمل پروستات برای افراد در محدوده سنی سالمندی و حتی میانسالی، عمل رایجی است که در اغلب موارد نیاز به برداشتن پروستات بوجود می آید.
وی افزود: مدتی بود که این عارضه در رهبر انقلاب ایجاد شده بود و نظر پزشکان این بود که اکنون زمان مناسبی برای عمل است و رهبر معظم انقلاب نیز از نظر پزشکان معالج تبعیت کردند.
رئیس تیم پزشکی رهبر معظم انقلاب در خصوص فرآیند انجام عمل گفت: عمل مزبور صبح امروز و در مدت کمتر از نیم ساعت با بی حسی موضعی و بدون نیاز به بیهوشی و بدون هرگونه عارضه ای انجام شد.
وی ادامه داد: رهبر انقلاب در طول عمل در هوشیاری کامل بودند و صحبت می کردند و اکنون نیز در وضعیت خوبی هستند و از بنده خواستند که سلامت ایشان را به مردم ابلاغ کنم.
دکتر مرندی با اشاره به تأکید رهبر انقلاب در خصوص انجام عمل در یک بیمارستان دولتی،افزود: رهبر انقلاب تأکید داشتند که مزاحمتی برای سایر بیماران انجام نشود، لذا عمل صبح زود انجام شد.
آقای مرندی در پاسخ به سوالی درباره زمان ترخیص رهبر معظم انقلاب از بیمارستان نیز گفت: بطور معمول مراقبتهای بعد از این عمل برای همه بیماران بین 3 تا 5 روز در بیمارستان انجام می شود و در خصوص ایشان نیز همین روند طی خواهد شد.
وی ادامه داد: پس از ترخیص نیز مانند همه بیماران، در دوره نقاهت، محدودیتهای بعد از عمل از لحاظ میزان فشار کاری وجود دارد و ایشان اگرچه فردی فوق العاده پر کار هستند، اما باید به مدت چند هفته از فشار کاری خود کم و برخی کارها را نیز حذف کنند، البته اراده ایشان بر این است که هر چه زودتر به حالت طبیعی بازگردند.
رئیس تیم پزشکی رهبر انقلاب همچنین از زحمات کادر پزشکی و پرستاران در انجام عمل جراحی و همچنین از دعاهای خالصانه مردم ایران برای سلامتی رهبر معظم انقلاب قدردانی کرد.
منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری
روحانی به عیادت رهبر معظم انقلاب رفت + تصاویر
«حسین فریدون» افزود: رییس جمهوری قرار بود صبح امروز از مشهد مقدس به قزاقستان سفر کند اما به دلیل جراحی رهبر معظم انقلاب و اطلاع از روند جراحی و سلامتی ایشان به تهران بازگشت.
وی خاطرنشان کرد: حجت الاسلام روحانی امروز برای دیدار دوجانبه با مقامات قزاقستانی به این کشور سفر می کند.
دستیار ویژه رییس جمهوری ادامه داد: رییس جمهوری در ادامه این سفر برای شرکت در چهاردهمین اجلاس سران کشورهای عضو و ناظر سازمان همکاری شانگهای عازم دوشنبه پایتخت تاجیکستان می شود و در حاشیه این اجلاس با اعضای این سازمان بین المللی و مقامات این کشور دیدار و گفت و گو می کند.
حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز در یک بیمارستان دولتی تحت عمل جراحی قرار گرفتند.
منبع: irna.ir
برترین تصاویر هفته از کره زمین/ دریاچه خزر و شنهای افریقا را از فضا ببینید!
ماهواره های فضایی تصاویر زیبا و گاهی شگفت انگیزی را به کره زمین ارسال می کنند که نه تنها برای کیهان شناسان جالب توجه است بلکه می تواند نگاه مخاطبان بسیاری را نیز به خود جلب کند.
در این مطلب برخی از برترین تصاویر هفته را مشاهده می کنید:
این تصویر توسط ماهواره های ناسا و قبل از طلوع خورشید گرفته شده است.
تصاویری از اتنا Etna کوه آتشفشانی در شمال شرقی جزیره سیسیل که از مرتفع ترین جبال اروپا و 3350 متر ارتفاع آن از سطح دریا است.
تصویر طوفان در مکزیک
شن های افریقا از فضا
تصاویری از سواحل استرالیا
دریاچه خزر
منبع: mehrnews.com
برترین ها: این مافین، یک غذای شیک و خوشمزه است که همه از خوردن آن لذت خواهند برد. این غذا را میتوانید برای مهمانیهای ساده یا دورهمیهای عصرگاهی تهیه کنید.
• تعداد: 12 نفر
• زمان تهیه: 40 دقیقه
• زمان پخت: 45 دقیقه
مواد لازم
• دو عدد تخممرغ همزده
• نصف پیمانه خردههای نان تست
• نصف پیمانه قارچ تازه خرد شده
• نصف پیمانه هویج رنده شده
• 1/3 پیمانه پیاز خرد شده
• 3 قاشق غذاخوری کچاپ
• یک قاشق غذاخوری خردل
• یک قاشق غذاخوری سس گوجهفرنگی با طعم سیر و فلفل
• دو حبه سیر رنده شده
• 900 گرم گوشت چرخکرده
• نصف پیمانه کچاپ
• ¼ پیمانه سس آلو
• یک قاشق چایخوری پودر چیلی
• 680 گرم خامه ترش
• نصف پیمانه پنیر چدار یا پارمسان رنده شده
• پیاز کوهی خرد شده
طرز تهیه
1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت روشن کنید. در یک کاسه بزرگ، تخممرغ، خردههای نان، قارچ، هویج، پیاز، 3 قاشق غذاخوری کچاپ، خردل، سس گوجهفرنگی با طعم فلفل و سیر و سیر را با یکدیگر مخلوط کنید. گوشت چرخکرده را اضافه کنید و هم بزنید.
2. حدود 1/3 پیمانه مخلوط گوشت را در قالبهای مافین بریزید. قالبها را درون تابه بزرگی قرار دهید.
3. در یک کاسه کوچک، نصف پیمانه کچاپ، سس آلو و پودر چیلی را با یکدیگر مخلوط کنید. یک قاشق غذاخوری از سس را روی هر کدام از گوشتها بریزید.
4. آنها را به مدت 40 دقیقه در فر بپزید تا گوشت به طور کامل مغزپخت شود.
5. در این فاصله پوره سیبزمینی درست کنید. با اسکوپ کوچک بستنی، پورههای سیبزمینی را به صورت گرد روی گوشتها بگذارید. روی آنها پنیر بپاشید و دوباره قالب را به مدت 5 دقیقه به فر برگردانید تا پنیرها آب شوند.
6. آنها را از فر خارج کنید و 10 دقیقه کنار بگذارید تا خنک شوند. سپس با پیازکوهی خرد شده تزئین و سرو کنید.
ارزش غذایی
• کالری: 310
• چربی: 18 گرم
• کلسترول: 100 میلیگرم
• سدیم: 603 میلیگرم
• کربوهیدرات: 18 گرم
• فیبر: 1 گرم
• قند: 7 گرم
• پروتئین: 19 گرم
همشهری جوان - احسان عمادی: همایون شجریان با وجود تمام خلاقیت ها و نوآوری هایی که در آوازها و تصنیف هایش به کار برده، هنوز روح و جوهر هنرش کلاسیک/ سنتی/ اصیل (یا هر عنوان دیگری که بیانگر همین مفهوم باشد!) به حساب می آید. طی این یک دهه آوازخوانی مستقل و بیرون از سایه پدر، هیچ وقت کلیت آثارش از این محدوده خارج نشده است. با این وجود، اقبال و محبوبیت عمومی اش بین نسل جوان - که به عقیده خیلی ها بخصوص از نسل گذشته، ارتباط عمیق و مدیدی با این جنس موسیقی ندارند و آن را چندان نمی پسندند - همچنان در حال افزایش است و با توجه به آمار تماشاچیان همین کنسرت اخیر، شاید بتوان او را محبوب ترین خواننده بین این قشر به حساب آورد. بی تردید نقش مهم و موثر برند «شجریان» در این محبوبیت عمومی، غیرقابل انکار است اما اگر غیر از این عامل بخواهیم دنبال دلایل دیگری بگردیم، به چه چیزهایی می رسیم؟
1- نقشه راه درست برای ارائه نوین موسیقی سنتی
اولین آلبوم مستقل همایون (نسیم وصل)، نزدیک به یک دهه پیش منتشر شد، وقتی او هنوز به 30 سالگی هم نرسیده بود. از آن زمان تاکنون او تقریبا در هر آلبومش تجربه ای تازه را آزموده است. از آواز و تصنیف خوانی به شکل صددرصد سنتی و طبق اصول و قواعد آموخته از پدران و نسل های پیش بگیر تا کارهایی که به موسیقی تلفیقی پهلو می زد و در تنظیم و اجرا، رنگ آمیزی های مدرن و ترکیب سازهای متنوعی داشت اما در این بین، شاید هنوز که هنوز است و پیش از این آلبوم آخری، ترانه اول آلبوم اولش («هوای گریه»: نبسته ام به کس دل/ نبسته کس به من دل...) محبوب ترین و شنیده شده ترین آهنگش بین قشرهای مختلف جامعه از سنین گوناگون بود؛ تصنیفی که هم سنتی بود هم نبود. نه آنقدر متفاوت و غریب که بشود آن را از زمره موسیقی کلاسیک مان خارج کرد و در طبقه دیگری گذاشت، نه آنقدر تقلیدی و وفادار نعل به نعل به سنت های پیشین که بتوان آن را بازآفرینی و ادامه از همان مسیر دانست.
همه آن روح گذشته و کهن را داشت اما با هنرمندی و ظریف کاری، گوشه و کنارهایی از آن، چه در شعر، چه در آهنگ و تنظیم و چه در فرم خواندن و تحریر زدن، مطابق اقتضائات و تغییر خواسته ها و سلایق زمانه تغییر کرده بود؛ اتفاقی که تقریبا به همان شکل، در اغلب ترک های آلبوم «چرا رفتی» هم افتاده. انگار همایون به شکلی منحصر به فرد، فرمول زنده نگه داشتن موسیقی سنتی ما را، بدون اینکه اصل و ذاتش تغییر ماهیت یابد، پیدا کرده است.
2- انتخاب درست ترانه ها
این نقشه راه درست، برای اجرایی شدن و جامه عمل پوشیدن به جزییاتی نیاز دارد. یکی از مهمترین این اجزا، ترانه است، تجربه گروه های جوان و نوجوان موسیقایی در کشور ما نشان داده استفاده از اشعار درجه یک شاعران کهن (سعدی، حافظ، مولوی، خیام و ...) در قالب آهنگ های تازه، طوری که قرائت و تصویر جدید و به روزی از آن اشعار به دست دهد و اجرای متفاوت شان تجربه ای متفاوت هم در اختیار شنونده بگذارد، اصلا کار ساده ای نیست. قریب به اتفاق تجربه های اینچنینی منجر به شکست شده و به سرعت در طول زمان از یاد رفته اند.
اگر بنا باشد اجرای تازه ای از اشعار کهن در موسیقی «سنتی» اتفاق بیفتد که ماجرا شکل پیچیده تری هم پیدا می کند چون بهترین این اشعار، در شکل کلاسیک شان با حنجره خوانندگانی چون محمدرضا شجریان، شهرام ناظری، علیرضا افتخاری، صدیق تعریف، ایرج بسطامی و ... با بالاترین کیفیت اجرایی جان گرفته اند و در خاطره همه ما ماندگار شده اند، و خواندن دوباره شان بعید است چیز ماندگاری به آنها بیفزاید (نکته ای که پاشنه آشیل آلبوم اخیر همایون هم شده و تصنیفی که با شعر مولوی اجرا کرده، ضعیف ترین کار مجموعه است.)
واقعا وقتی بخواهیم با شعر سعدی از فراق یار حرف بزنیم، آیا آوازی بهتر از «شب فراق که داند که تا سحر چند است؟» ناظری سراغ داریم؟ اما همایون با هوشمندی و زیرکی، غزل مثنوی سیمین بهبهانی («چرا رفتی؟») را برای این مضمون انتخاب می کند که همان حرف را با زبان و بیانی تازه می گوید و به این ترتیب یکی از بهترین تجربه های ترکیب موسیقی سنتی ما با شعر معاصر رقم می خورد.
نسل گذشته (مثلا شجریان پدر) هم هر کدام نمونه های خوبی از این تجربه ها داشته اند اما این جنس کار برای هیچ کدام آن چهره ها تبدیل به امضای شخصی نشد و امروز ما هر کدام شان را با ویژگی شاخص دیگری به یاد می آوریم. همایون اما فقط در این آلبوم، با چند قطعه به یادماندنی (همین «چرا رفتی»، «کولی» و «آینه روبرو») کاری کرده تا مدت ها با همین برند در ذهن همه ما بماند.
3- بی رقیبی
همایون در مسیری که در پیش گرفته، تقریبا منحصر به فرد است. آوازخوانان سنتی هم نسل او یا نزدیک به سن و سال او چهره هایی - مثل علیرضا قربانی و سالار عقیلی - کم و بیش بدون تغییری جدی و چشمگیر، در مسیر همان سنت پدرانه گام برمی دارند و در عین حال که در کار خود مسلط هستند و آثاری ماندگار هم خلق کرده اند اما در نهایت محصول نهایی شان به خاطر انتخاب ترانه ها، ملودی ها و تنظیم ها و فرم خواندن، «خاص پسند» است و هیچ وقت به اندازه آوازها و تصنیف های همایون، بخصوص بین قشر جوان محبوبیت پیدا نمی کند.
گروه های جوان دیگر هم که خلاقیت ها وایده هایی نو در موسیقی سنتی به کار می بندند، - نمونه هایی همچون «پالت» یا «چارتار» - آنقدر حال و هوا و فضای کارهایشان از این فضای کلاسیک فاصله دارد که بعید است کسی آثارشان را در این طبقه قرار دهد. در واقع انگار تنها خواننده ای که محل تلاقی آن سنت های گذشته با این نگاه جدید و تازه شده، همایون شجریان است. طبیعتا این بی رقیبی و بی مثالی، محبوبیت چشمگیر او را هم به دنبال دارد؛ مثل فروشنده ای که عرضه کننده انحصاری کالایی در بازار است و همین باعث می شود مشتریانش از کلیه رقبا بیشتر شود.
4- تنوع سلیقه ها
این یکی را شاید بعضی ها نقطه ضعف کار همایون به حساب بیاورند. اینکه معمولا آلبوم هایش یک روح و کلیت واحد ندارد، هویت یگانه ای نمی سازد و مثل مجموعه های پاپ، همه جور آهنگی برای هر سلیقه و حال و هوایی در آنها پیدا می شود اما فارغ از اینکه این ویژگی را برای کار یک هنرمند ضعیف بدانیم یا نه، وجودش باعث شده طیف گسترده و متنوعی از سلیقه ها را پوشش دهد و هر کس با هر خواسته ای این آلبوم یا کنسرت را بشنود، دست خالی از آن برنگردد.
هم حال و هوای عاشقانه و دل سوختگی از فراق یار و غصه از جای خالی اش را می توان در آن یافت («چرا رفتی؟» و «کولی»)، هم آهنگ هایی با مضمون درگیری ها و چالش های شخصی و انسانی معاصر («آینه روبرو»، که شاید برای بعضی ها مود و فضای ترانه «آینه» فرهاد را هم تداعی کند)، هم تصنیف هایی با مضمون اجتماعی تر که داغدغه ارتباط انسان ایرانی با جامعه پیرامونش را در شرایط فعلی دارند («نه فرشته ام نه شیطان» و «در حصار شب» محمدرضا شفیعی کدکنی). این ویژگی کمیاب آلبوم/ کنسرت جدید همایون بین هنرمندانی که در این حوزه فعالیت می کنند، خود به خود کمیت مخاطبان بالقوه اش را افزایش می دهد و باعث می شود مشتاقان دیدن و شنیدن اجرای زنده اش، بیش از سایرین باشند.
5- پورناظری ها
موسیقی مثل سیما و تئاتر و برخلاف نقاشی و داستان نویسی، اغلب وقت ها یک هنر گروهی است. غیر از خود خواننده، شاعر/ ترانه سرا، آهنگساز، تنظیم کننده و تک تک نوازنده ها در موفقیت یا ناکامی یک اثر موسیقایی نقش بسزایی دارند و هر کدام اگر وظیفه خود را به درستی ایفا نکنند، می توانند حاصل زحمات دیگران را به باد دهند.
آنچه که تا به حال درباره ویژگی خاص کارهای همایون گفتیم، همین اضافه کردن نگاهی جدید و به روز به موسیقی سنتی، طبعا بدون هماهنگی و همراهی گروه دور و برش هرگز ممکن نمی شد. به این ترتیب، نمی توان تاثیر مهم حضور تهمورس و سهراب پورناظری، آهنگسازان و نوازندگان جوانی که تقریبا هم سن و سال خود همایون هستند و دغدغه ها و سلیقه های مشابهی دارند، در شکل گیری آلبوم اخیر و محبوبیت همایون را از قلم انداخت.
ساخت ملودی ها، نحوه رنگ آمیزی صوتی آهنگ ها و ساختن مود و فضایی مخصوص برای هر آهنگ (که مشخصا در دو قطعه «کولی» و «آینه روبرو» به اوج خود رسیده) نشان می دهد که این دو برادر جوان در کنار خواننده گروه شان، چه تیم خوب و یکدستی ساخته اند که نتیجه اش، موفقیت و محبوبیت فعلی شده است.
برای اینکه وزن مهم آهنگسازی و تنظیم در این قطعات دست تان بیاید، کافی است ترانه «چرا رفتی؟» را با تصنیف زیبا و درخشان تیتراژ پایانی سریال «وضعیت سفید»، («گفتم بدوم تا تو همه فاصله ها را...» با صدای علیرضا قربانی) مقایسه کنید، می بینید با وجود معاصر بودن ترانه هر دو قطعه، شباهت صدای خواننده ها و نزدیک بودن مضمون اشعار، چقدر حال و هوا، مود و فضای دو کار با هم فرق می کند؟