دکوراسیون پذیرایی جدید و مدرن با طراحی روز دنیا
امروز با عکس ها و ایده هایی برای طراحی دکوراسیون پذیرایی جدید همراه شما هستیم، اتاق پذیرایی و چیدمان آن برای همه ما مهم است. ایده ها و طرح ها جدید برای استفاده در اتاق پذیریی می تواند منزل ما را تبدیل به مکانی زیبا و دلفریب برای میهمانانمان نماید مخصوصا در خانه های ایرانی که اهمیت فراوانی برای میهمان نوازی قائل هستند. در ادامه با مشاهده تصاویر چند مدل دکوراسیون پذیرایی جدید و مدرن همراه ما باشید.
عکس های دکوراسیون پذیرایی جدید :
برای داشتن دکوراسیون پذیرایی جدید و مدرن بهتر است با ایده ها و طرح های روز دنیا آشنا باشیم، علم طراحی دکوراسیون داخلی منازل مانند هر علم دیگری در حال پیشرفت است و هر روز شاهد برداشتن گام های جدید و خلق ایده های نو در زمینه طراحی دکوراسیون داخلی ساختمان ها هستیم باید توجه کنیم که استفاده از علم روز دنیا می تواند طول عمر دکوراسیون پذیرایی ما را بیشتر نماید زیرا با طراحی نامناسب دکوراسیون اتاق پذیرایی زمینه های انجام تغییرات را در اتاق پذیرایی از همان روز اول محیا کرده ایم. ما در این مطلب چند دکوراسیون پذیرایی جدید و مدرن را که با استفاده از علم روز دنیا طراحی شده اند برای شما قرار داده ایم تا با الهام گرفتن از آن ها و آشنایی با مدل های دکوراسیون پذیرایی جدید با علم روز دنیا در زمینه طراحی دکوراسیون داخلی اتاق پذیرایی مدرن و جدید بیشتر آشنا شوید، هر چند این تصاویر به این معنا نیست که دکوراسیون های پذیرایی طراحی شده بهترین و ایده آل ترین دکوراسیون های پذیرایی روز دنیا هستند بلکه این الگوها به خاطر به کاربردن ایده ها و طرح های مطابق با روز دنیا انتخاب شده اند که امیدواریم از مشاهده آن ها لذت ببرید.
یکی از کلیدی ترین نکاتی که در طراحی دکوراسیون اتاق پذیرایی باید رعایت شود استفاده از رنگ هایی متناسب با روحیات اعضای خانواده و در خور شخصیت میهمانانتان است. امیدواریم با طراحی دکوراسیون پذیرایی جدید و مدرن درمنزلتان صمیمیت و زیبایی را به میهمانانتان هدیه دهید.
این جور وقتها، آدم دلش میخواهد کشفش را به ثبت برساند. میخواهد از یک جای بلند، رو به همه دنیا فریاد بزند که من، خودم او را پیدا کردهام و میخواهم همهتان او را ببینید!
داستان زندگی «سالار عقیلی» و «حریر شریعت زاده» هم از همین کشف شروع شد.
وقتی حریر احساس کرد چیزی در صدای سالار هست که خوب است بقیه هم آن را بشنوند، دیگر کوتاه نیامد. خودش کفش آهنین پوشید و همراه داییاش راه افتاد تا مقدمات کار را فراهم کند. میخواست در یک کنسرت رسمی و جدی، هم صدای سالار را به گوش بقیه برساند، هم سبک خاصش را در نواختن پیانو نشان بدهد. این طوری بود که اولین کنسرت مشترکشان را برگزار کردند.
سالار عقیلی هم گرچه کم تجربه و جوان بود، تسلیم تهدید جدی حریر شد که گفته بود اگر نیایی، با یک خواننده دیگر کنسرت را برپا می کنم. حالا، سالها از برگزاری اولین کنسرت مشترک آنها میگذرد و در این مدت، بارها در کنار هم روی صحنه رفتهاند.
نام سالار عقیلی هم دیگر برای همه اهالی موسیقی نام آشنایی است، اما افتخار این خانواده کوچک در این است که استاد محمدرضاشجریان، تمام نوار ضبط شده اولین کنسرت آنها را در یک نشست شنیده، تشویقشان کرده و حریر، در آلبوم «بوی باران» استاد، نوازندگی کرده است.
همه اینها را اضافه کنید به این که 26 تا 28 اردیبهشت، سالار عقیلی همراه ارکستر ملی به رهبری فرهاد فخرالدینی در تالار وحدت برنامه اجرا میکند.
سالار عقیلی موفقیت هنری خود را مدیون همسرش میداند
چطور با هم آشنا شدید؟
سالار: قضیه مال 13 سال پیش است. آن موقع من دانشآموز هنرستان موسیقی بودم. از طرف هنرستان در جشنواره موسیقی کنسرت داشتیم. وقتی کنسرت تمام شد، همسرم به اتفاق یکی از اقوامشان برای تشکر، پشت صحنه آمدند.
آن موقع خیلی کم سن بودند؛ تقریبا همسن خودم. خیلی از برنامه خوششان آمده بود. داییشان که همراهشان بودند، گفتند که خواهرزاده من هم آواز میخواند. برایم خیلی جالب بود که میشنیدم یک دختر خانم هم آواز میخواند.
بعد این آشنایی ادامه پیدا کرد؟
سالار: بله. شماره مرا گرفتند و بعدها یک روز خانوادهشان تماس گرفتند و از من دعوت کردند تا بروم خانهشان. آنجا من آواز خواندم. ارتباط ما خیلی خانوادگی و سالم آغاز شد.
چند سال قبل از ازدواج ایشان را میشناختید؟
4-3 سال.
خانم شریعتزاده! شما آن روز که پشت سن، آقای عقیلی را دیدید، فکر میکردید یک روز با هم ازدواج کنید؟
نه، اصلا! من توی این فکرها نبودم. آن موقعها اصلا این حالا و هواها را نداشتم. زندگیام همهاش کلاس موسیقی، تمرین و... بود. آن قدر سرم با این کارها شلوغ بود که هیچ به این چیزها فکر نمیکردم. فکر و ذکرم موسیقی بود.
آن روز از چه چیزی در آقای عقیلی خوشتان آمد؟
از سالار به خاطر اینکه به عنوان یک نوجوان خیلی به کارش مسلط بود خوشم آمد. روی صحنه، با یک گروه آماتور هنرستانی اجرا کرد و اجرای خوبی هم داشت. به نظرم آن صدا اصلا به آن سن نمیخورد. غیر از این، از بچگی همیشه از هنرمندها خوشم میآمد. مادرم هم یادم داده بود که بعد از هر برنامه هنری برو تشکر کن تا هنرمند تشویق شود. حتی استاد شجریان هم که اجرا داشتند من میرفتم پشت صحنه و منتظر میشدم تا به ایشان تبریک بگویم. آن روز هم به عنوان یک تماشاچی به ایشان تبریک گفتم.
هیچ وقت با هم کار نکردید؟
حریر: چرا. در خیلی از کنسرتها با هم بودهایم.
سالار: اولین کار جدی و حرفهایمان هم با هم بود. همسرم اصرار داشت که یک کنسرت مشترک برگزار کنیم. آن موقع 19-18 سالمان بود. من تا آن وقت کنسرت نداده بودم و نمیدانستم باید چه کار کنم. همه چیز یک دفعهای شد.
من میگفتم بلد نیستم و میترسم. چون من پیگیری نکردم، داییشان و خودشان همه کارها را انجام دادند؛ مجوز گرفتند، سالن گرفتند و خلاصه همه کارها را درست کردند. من فقط چند روز تمرین کردم و بعد برای اولین بار روی صحنه رفتیم. در فرهنگسرای شفق، به یاد استاد بنان اولین کنسرتمان را برگزار کردیم و شروع کار من و شناخت من از جامعه هنری و شناخت مردم از من، همان جا شروع شد.
وقتی آقای عقیلی با شما همراهی نکرد، ناراحت نشدید؟
حریر:چرا. وقتی سالار اولین بار گفت برای اجرا نمیآیم، من هم دست گذاشتم روی حساسیتهایش؛ گفتم اگر نیایی، با یک خواننده دیگر میخوانم. بعدش سریع گفت نه، میآیم.
اینکه سریع تغییر عقیده دادید، جنبه حرفهای داشت یا دلیل احساسی؟
سالار: کاملا احساسی بود، چون من آنموقع اصلا حرفهای نبودم و روی صحنه نرفته بودم. در طول این 10 سال، بیشتر از هزار کنسرت دادهام ولی آن زمان اصلا توی این باغها نبودم؛ بیشتر به خاطر رابطهمان این کار را کردم.
خانم شریعت زاده! چرا اصرار داشتید که با هم کنسرت بدهید؟
خب، میخواستم کار حرفهایمان را شروع کنیم. میخواستم از یک جایی شروع کنیم. سبک خاصی را در پیانو یاد گرفته بودم که دوست داشتم آن را ارائه کنم. آن زمان، یکی از کارهای استاد بنان را هم بازسازی کرده بودم. غیر از آن، دوست داشتم سالار یک جوری به جامعه موسیقی معرفی بشود. میدانستم اگر در خانه بنشیند و برای خودش بخواند، این اتفاق نمیافتد. خودش هم قدم جلو نمیگذاشت. بیشتر به خاطر معرفی او این کار را کردم.
چرا به خاطر ایشان؟ مگر آقای عقیلی چه ویژگیای داشتند؟
به خاطر صدایش. فکر میکردم صدایی که دارد، شاید در 40 سالگی یک چیز طبیعی باشد، اما در آن سن، خیلی عجیب بود؛ جوان 18 سالهای بود که صدای پختهای داشت. میگفتم او که اینقدر جوان است باید پیشرفت کند؛ این بود که همه کارهایش را خودم انجام دادم. کار سختی بود؛ چون کسی ما را نمیشناخت و میگفتند چطور باید به دو تا جوان 18 ساله اعتماد کرد.
کنسرت دادن کار سختی بود؟
سالار: خیلی! اذیتمان کردند. مجوز نمیدادند. حتی مسئول سالن میگفت آخر پیانو و آواز و تنبک چه ربطی به هم دارند؟ این در حالی بود که ما از همسر استاد بنان برای کارمان اجازه گرفتیم و قبلش فکر میکردیم با ما برخورد منفی شود، اما خانم بنان از کار ما استقبال کرد. با روی باز و مهربانی، تشویقمان کرد و حتی در کنسرت هم شرکت کرد.
برخورد مردم با کارتان چطور بود؟
حریر: خیلی از هنرمندها ما را تشویق کردند. استاد همایون خرم، استاد تعریف و خیلیهای دیگر در کنسرت شرکت کردند. حتی خانم پریسا کلاسش را تعطیل کرد و همراه شاگردانش به کنسرت ما آمدند. همین باعث شد که کنسرت ما 3 شب اجرا شود؛ تا جایی که بلیت کم بود و خیلیها روی سن نشستند.
حالا شما به خاطر محرز شدن ماجرا با هم ازدواج کردید یا دلیلهای دیگری هم داشتید؟ بالاخره خیلیها سالها با هم همکار هستند، اما هرگز به این نتیجه نمیرسند که رابطه دائمی با هم داشته باشند و صرفا همکار میمانند.
سالار: نه. مسلما دلیلهای دیگری در کار بوده. من همیشه دوست داشتم با کسی ازدواج کنم که اهل موسیقی باشد. یکی از دغدغههایم این بود که همسرم خودش موسیقیدان باشد.
حریر: راستش من اصلا به ازدواج فکر نمیکردم، اما خب، ما خیلی نقاط مشترک با هم داشتیم. خیلی شبیه هم بودیم. از چیزهای مشترکی لذت میبردیم. آدمهایی مثل ما، معمولا با همسالانشان نقاط مشترک ندارند. خود من هیچ وقت حرف مشترکی نداشتم که مثلا با دوستانم بزنم ولی میتوانستم هر چیزی را با علاقه و هیجان برای ایشان تعریف کنم و ایشان هم به آن موضوع علاقه نشان میداد؛ این خیلی برایم جالب بود.
خیلی از هنرمندها فکر میکنند ازدواج با آدمی که هم رشته خود آدم است، کار درستی نیست؛ شما هیچ وقت احساس نکردید که اگر همسرتان یک آدم معمولی بود یا در یک رشته دیگر فعال بود، بهتر بود؟
سالار: اگر این طور بود که تا حالا از هم جدا شده بودیم! من دیدگاههایی دارم که حتما کسی که موسیقیدان باشد آن را میفهمد. کسی که مثلا کارمند بانک است و سازی هم مینوازد، به او نمیشود گفت موسیقیدان. ما تمام زندگیمان وقف موسیقی است.
اگر کسی میآمد توی زندگی من که چیزی از موسیقی نمیفهمید، عذاب میکشیدم. من دلم میخواهد راجع به موسیقی حرف بزنم. اینکه فرد در آن زمینه لاابالی باشد، برایم قابل تحمل نیست.
حریر: شرایط زندگی ما با بقیه فرق دارد. مثلا سالار تا ساعت 4 صبح در استودیوست و ضبط دارد یا در کنسرتهای متعدد شرکت میکند و خیلی وقتها دیر میآید و تمرین میکند. اینها برای من کاملا قابل درک است؛ خصوصا که او هم از من توقع دارد در خیلی از موارد کنارش باشم.
این رفتارها متقابل هم بوده؟
حریر: بالاخره کار ما جوری است که این شرایط برای من هم پیش میآید. مثلا قرار است من به زودی به یک سفر یک ماه و نیمه بروم. اگر همسرم هنرمند نبود، هرگز چنین چیزی را نمیپذیرفت.
خانم شریعتزاده! هیچ وقت حس نکردهاید که شاید اگر چنین مسئولیتهایی نداشتید، پیشرفت شخصی خودتان بیشتر میشد؟ خسته نشدهاید؟
حریر: شروع فعالیتهای هنری ما با هم بوده. اگر آن کنسرت اول را من تنها میدادم، الان اینکه هستم نبودم و سالار هم کسی که الان هست نبود. همیشه موفقیتهای شوهرم مرا بیشتر از موفقیتهای خودم خوشحال کرده. وقتی نوار «عشق آمد» او درآمد، من بیشتر از انتشار نوار «بوی باران» خودم خوشحال شدم.
سر کنسرتهایش آنقدر اضطراب دارم که یک بار بهش گفتم من فکر میکنم بالاخره یک بار سر کنسرتهای تو سکته کنم و بمیرم.
چند وقت بعد از این کنسرت با هم ازدواج کردید؟
سالار: سال 78 نامزد کردیم و سال 79 ازدواج.
حریر: ما همه جا با هم بودیم. همه مسئولان انجمن موسیقی و مرکز موسیقی همهاش میگفتند شما کی با هم ازدواج میکنید؟
سالار: برای همه محرز شده بود که ما میخواهیم با هم ازدواج کنیم. آن موقع عکسمان را در یک روزنامه انداخته بودند و یکی از همسایههای ما که آن عکس را دید گفت: بله! من فکر کنم آخرش همین خانم شریعتزاده قسمت شما بشود! تمام فامیل و اطرافیان منتظر ازدواج ما بودند.
شروع زندگی مشترک برایتان سخت نبود؟
سالار: چرا، ولی خب، ما بههرحال باید زندگیمان را شروع میکردیم.
این سختیها مادی بودند یا ماندگارکردن یک رابطه برایتان سخت بود؟
سالار: بیشتر مادی بود. من آن موقع درآمدی نداشتم. همسرم شاگرد داشت. خیلی کار میکرد. پیانو درس میداد و ماهی 100 تا 150 هزار تومان درآمد داشت. من فقط یکی دوتا شاگرد داشتم و ماهی 20 هزار تومان درمیآوردم. اما بالاخره با کمک خانواده خودم و آنها، توانستیم جایی را رهن کنیم. آن موقع بیشتر زندگی ما را همسرم میچرخاند.
این شرایط چطور تغییر کرد؟
سالار: کمکم اوضاع بهتر شد. من معتقدم که شانس هم خودش به سراغ آدم نمیآید. آدم باید خودش را در مسیر شانس قرار بدهد. کمکم که سفرهای خارجیمان شروع شد، توانستیم خانه بخریم و همین، بزرگترین شانس زندگی ما بود.
اولین نوارتان که درآمد، فکر میکردید اینقدر فروش کند و موردتوجه قرار بگیرد؟
سالار: نه. من که اصلا باور نمیکردم.
حریر: چون آقای ارشد طهماسبی آهنگساز بود، من میدانستم که کار دیده میشود.
سالار: آقای طهماسبی گفته بود میخواهم خوانندهای کار را بخواندکه تا حالا کار نکرده باشد.
آقای عقیلی! فکر نمیکنید قرارگرفتن در مسیر شانسی که میگویید، نتیجه تلاشهای همسرتان بوده؟
سالار: چرا همینطور است. من زندگی هنریام را مدیون همسرم هستم. هرچه دارم زحمات او بوده. به نظر من، یک زن میتواند مردش را به عرش اعلی ببرد یا او را به زمین بزند.
شما برای زندگی هنری ایشان چه کار کردهاید؟
سالار: راستش کار خاصی نکرده ام. این سالها همهاش گرفتار بودهام.
در زندگی مشترک، چقدر معتقد به «حریم خصوصی» هستید؟
سالار: ما آدمهایی هستیم که همهچیزمان کف دستمان است. بعضیها اینجور نیستند. ممکن است هزار کار بکنند، ولی نگویند. من همیشه همهچیز را گفتهام و چیزی را پنهان نکردهام.
حریر: من هم فکر میکنم وقتی زندگی مشترک است، یعنی همهچیز باید تقسیم شود. اگر غم است، اگر شانس است، اگر مشکل است. باید مشورت شود و چیزی پنهان نشود.
یعنی هیچوقت به خلوت خاص خودتان نیاز نداشتهاید؟
حریر: من چنین حسی نداشتهام. چیزهایی را که دوست نداشتهام دیگران بدانند، به شوهرم میگویم
با دوستنداشتنیهای هم چه کار میکنید؟
حریر: دوستنداشتنیها، مال اوایل ازدواجمان بود، اما الان همانها هم باهم هماهنگ شده. رفتارهایمان را باهم جور کردهایم. اوایل بعضیها را تحمل میکردیم یا به هم تذکر میدادیم، اما الان خیلی کمرنگ شده. مکالمه میکنیم و مشکل را رفع میکنیم.
سالار: من فکر میکنم بیشتر مسائلمان حل شده.
در زندگی چطور به هم توجه میکنید؟
سالار: خب، الان من میدانم که چه چیزی خوشحالش میکند و چه چیزی ناراحت.
حریر: سر صحنه خیلی به هم نگاه میکنیم؛ آنقدر که حتی خیلیها به ما تذکر میدهند که خوب نیست اینقدر به هم نگاه کنید!
اگر قرار باشد دری را باز کنید، دوست دارید آن در به کجا باز شود؟
حریر: من عاشق دریا هستم؛ دوست دارم آن در رو به دریا باز شود.
سالار: دوست دارم آن در رو به موفقیت، پیشرفت و اوجگرفتن در کارم باز شود. دوست دارم آهنگی بخوانم که تا حالا کسی نخوانده و کاری در موسیقی انجام دهم که تا به حال کسی انجام نداده باشد.
جای خانوادهتان در این چشمانداز کجاست؟
دوست دارم کنارم باشند.
وقتی باهم تنها هستید، بیشترین کاری که به صورت مشترک انجام میدهید، چیست؟حریر: بیشتر موارد درباره کارهایمان صحبت میکنیم؛ درباره کارهای جدید، درباره موسیقی ...، 99 درصد حرفهایمان درباره موسیقی است. قبلا گاهی اختلافاتی داشتیم که درباره آنها حرف میزدیم اما الان حتی بحثهایمان هم درباره موسیقی است. عشق و شادیمان موسیقی است.
سفر مشترک خاصی داشتهاید که در یادتان مانده باشد؟
حریر: همه سفرهایمان خاطرهانگیز بوده.
سالار: همه سفرهایمان عالی بوده اما بهترین خاطرهمان، کنسرتی در آلمان بود که در آن 4 هزار نفر، یک ربع ساعت ما را تشویق میکردند.
منبع : همشهری
محتوای عزاداریها محرم بازبینی شود
امام جمعه شیراز با تاکید بر جلوگیری از ورود خرافات در عزاداری امام حسین (ع)، گفت: باید در عزاداری امام حسین (ع) سنتها را حفظ اما محتوا را بازبینی شود.
به گزارش فارس48 ، آیتالله اسدالله ایمانی در خطبههای نماز جمعه این هفته با بیان اینکه 24 ذی الحجه، روز یکشنبه، روز تاریخی مباهله است، اظهار کرد: مباهله روزی بود که در سال دهم هجرت اتفاقی بین پیامبر (ص) و نصارای نجران به وجود آمد پس از اینکه پیامبر (ص) برای نمایندگان مسیحیت استدلالهای لازم را در عرصههای مختلف داشتند و آنان قبول نکردند پیامبر (ص) به فرمان پروردگار عالم مسئله مباهله را مطرح کرد.
نماینده ولی فقیه در استان فارس گفت: قرآن مجید در آیه 61 سوره آل عمران مسئله مباهله را به عنوان یک جریان مطرح میکند، یعنی آخرین راه برای گفتوگو با آنهایی که استدلال را قبول ندارند و در مقابل دلیل و منطق تمکین نمیکنند را نشان میدهد.
امام جمعه شیراز با بیان اینکه امام صادق (ع) به ابومسروق دستور داد که تو میتوانی با مخالفان مباهله کنی و راه انجام مباهله هم بیان کرد، افزود: امروز هم مباهله به قوت خودش باقی است همه ائمه ما به آیه مباهله استدلال کردند بنابراین برای اهل بیت پیامبر (ص) فضیلت و موقعیتی والا است.
آیتالله ایمانی خاطرنشان کرد: 25 ذیالحجه نیز روز نزول سوره هل اتی است، سورهای که به نام سوره انسان و سوره دهر معروف است، بخش عمدهای از آیات این سوره در حق امیر المومنین (ع)، فاطمه زهرا (س)، امام حسن (ع) و امام حسین (ع) نازل شده است.
نماینده مردم فارس در مجلس خبرگان تصریح کرد: آنچه مورد بحث است این است که آیا این مقام که خدا در سوره دهر برای اهل بیت پیامبر نقل میکند به خاطر چند قرص نان بود که به فقیر دادند یا چیز دیگری است؟ آنچه مهم است چند قرص نان مطرح نیست مهم جملهای است که در آیه آمده است برای خدا، برای رضای خدا کار کردن، نیت برای خدا قرار دادن، غیر از خدا چیزی نخواستن، این ارزش است و کار اهل بیت با همین ویژگی باطنی ارزش پیدا کرد و ما باید بکوشیم امر اخلاص را در زندگی خودمان دنبال کنیم.
حدود و حریم مرد و زن به سبب تقلید از سبک زندگی غربی گم شده است
امام جمعه شیراز عنوان کرد: به همین مناسبت روز 25 ذی الحجه روز خانواده نامیده شد خانواده سلول اصلی سلامت جامعه است، اگر ما انقلاب اسلامی و تمدن اسلامی را دنبال میکنیم باید به خانواده توجه بیشتری داشته باشیم، باید زندگی را زندگی اسلامی قرار بدهیم، حفظ حدود و حریمها لازم است متأسفانه به سبب تقلید از سبک زندگی غربی حدود و حریم مرد و زن در جامعه گم شده است.
نماینده ولی فقیه در استان فارس با بیان اینکه شهردار تهران محل کار زنان و مردان را از هم جدا کرد افراد خاصی چه غوغایی راه انداختندکه چرا اختلاط مرد و زن را به هم زدید، ما امروز حریمها را باید نگه داریم، بیان کرد: مقام معظم رهبری به مناسبتهای مختلف این نکته را بیان کردند که خودنمایی و جلوهگری زنان در جامعه سبب متلاشی شدن کانون خانواده میشود، چرا طلاق بالا میرود؟ چرا مشکلات بیبندوباری در جامعه دیده میشود؟ چرا میبینیم بعضی مواقع یک کاری را به نام هنر و فرهنگ انجام میدهیم اما محتوای آن ضد هنر و ضد فرهنگ است.
محتوای عزاداریهای محرم بازبینی شود
آیتالله ایمانی با اشاره به نزدیکی شدن ایام عزاداری اباعبدالله الحسین (ع)، گفت: حادثه کربلا عظیمترین حادثه در تاریخ اسلام و تاریخ زندگی بشر است، عامل پایداری ارزشهای دینی و ارزشهای اسلامی عزاداری اباعبدالله الحسین (ع) بوده و هست در واقع بصیرت و بیداری شیعیان به برکت عزاداری بر حسین بوده است.
نماینده مردم فارس در مجلس خبرگان تاکید کرد: باید در عزاداری امام حسین (ع) سنتها را حفظ اما محتوا را بازبینی کنیم، در این اجتماع عظیمی که تمام مردان و زنان به صحنه میآیند شعرای ما به مردم در مورد عاشورا و واقعه کربلا چه میدهند؟ سخنرانان ما به مردم چه میگویند؟ محتوای عزاداری ما چگونه تنظیم میشود؟ اینها نکاتی است که هیئتهای مذهبی و صاحبان مجالس باید به آن توجه لازم داشته باشند به ویژه به خرافات و مسائل غیرشرعی که در عزاداری امام حسین (ع) وارد شده باید دقت کرد.
امام جمعه شیراز با تاکید بر اینکه باید هوشیار باشیم واجازه ندهیم که عزاداری امام حسین (ع) آلوده به خرافات شود، اظهار کرد: متأسفانه بعضی افراد به نام روحانیت، به نام هیئتهای مذهبی، به نام دفاع از شیعه و ولایت یک سری کارها را در عزاداری حسین سفارش میکنند که به طور قطع اگر صاحب شریعت به ظاهر در میان مردم حاضر شود از آن کارها جلوگیری میکند.
پول انگلیس پشتوانه ماهوارههای ضد اسلام است
نماینده ولی فقیه در استان فارس افزود: متاسفانه میبینیم امروز انگلیس در لندن ماهوارههایی را اجاره میدهد و سرمایهگذاری میکند که عدهای سنی افراطی و عدهای که در واقع سنی نیستند فحش و ناسزا به شیعه بگویند و عدهای به نام دفاع از شیعه فحش و ناسزا به مقدسات عامه و برادران اهل سنت داده و هر دو با ماهواره انگلیسی و با پشتوانه انگلیسیها اداره میشود.
هدف ائتلاف ضدداعش آمریکا تامین امنیت اسرائیل است
آیتالله ایمانی خاطرنشان کرد: هر چه زمان میگذرد توطئههای پشت پرده اعتلاف آمریکا و سران مرتجع منطقه آشکارتر میشود، مقام معظم رهبری روز اول اعلام کرد و بقیه هم امروز متوجه شدند که مسئله مبارزه با داعش و تروریسم نیست مسئله از بین بردن قدرتهای اسلامی، تأمین امنیت اسرائیل است.
نماینده مردم فارس در مجلس خبرگان تصریح کرد: هدف ائتلاف نمادین ضدداعش این است که نیروهای کشورهای اسلامی از بین بروند، آنهایی که دیروز برای مقابله با انقلاب اسلامی، تروریستها را به وجود آورده و تجهیز کردند و در کشور ما سازمان منافقین و مجاهدین خلق و در مناطق مختلف منطقه سازمانهای تروریستی چون القاعده، طالبان، داعش به وجود آوردند امروز که احساس خطر میکنند برای مقابله با انقلاب اسلامی ائتلاف تشکیل میدهند، آن روز برای مقابله با انقلاب اسلامی این کارها را کردند و امروز هم برای مقابله با انقلاب اسلام، اما همانگونه که دیروز شکست خوردند این بار هم شکست خورده و رسوا میشوند.
/تسنیم
این ماده مغذی محافظ لثه است
بیماری های لثه به ویژه التهاب بافت های اطراف دندان ها در بیش از نیمی از بزرگسالان مشاهده می شود. این بیماری خطر سکته و سایر مشکلات قلبی را افزایش می دهد.
محققان استرالیایی اثر مکمل های روغن ماهی را به عنوان یک درمان کمکی در بیماری های لثه مورد بررسی قرار دادند. نتایج این مطالعه نشان داد که مصرف روغن ماهی موجب بهبود علایم بالینی بیماران مبتلا به التهاب لثه می شود. محققان توصیه می کنند که برای برخورداری از اثرات سودمند اسیدهای چرب امگا- 3 از جمله سلامت قلب و عروق، سلامت روان و همچنین کمک به درمان بیماری های لثه از ماهی های چرب در رژیم غذایی خود استفاده کنید.
امگا- 3 مورد نیاز بدن از طریق مصرف ماهی های چرب (مانند سالمون و قزل آلا) دو بار در هفته تامین می شود. در صورتی که ماهی نمی خورید می توانید تحت نظر پزشک یا متخصص تغذیه از مکمل های روغن ماهی استفاده کنید.
امگا- 3 در دوزهای بسیار بالا و بیش از نیاز روزانه ممکن است موجب تاخیر در زمان انعقاد خون و گاهی نیز احساس ناراحتی در معده شود. افرادی که از داروهای رقیق کننده خون مانند آسپرین و وارفارین استفاده می کنند و یا جراحی دارند، بهتر است قبل از مصرف مکمل های روغن ماهی با پزشک مشورت کنند.
تهیه و ترجمه: گروه سلامت سیمرغ
www.seemorgh.com/health
اختصاصی سیمرغ
برترین تصاویر سال نشنال جئوگرافیک
نشنال جئوگرافیک، هر ساله تصاویر برتر در حوزه های مختلف را معرفی می کند. اکنون این نشریه به معرفی برترین تصاویر با مضمون سفر و طبیعت پرداخته است. در عکس هایی با چنین مضمونی معمولا تصاویری از آسمان، زمین و دریا غالب هستند.
طوفان در ایالت کلرادو در امریکا
غواصی در حال شنا در اعماق دریایی در اشتایرمارک، یکی از شهرهای اتریش است. این تصویر تاکنون چندین جایزه مشهور بین المللی را از آن خود کرده است.
از 1500 آتشفشان سراسر جهان در حدود 50 آتشفشان فعال بوده و با خروج بخار، خاکستر، گازهای سمی یا گدازه همراه هستند. از آن میان می توان به آتشفشان "تانگاریرو" در شمال ولینگتون نیوزلند اشاره کرد که در تصویر زیر مشاهده می کنید.
پسرکی را مشاهده می کنید که با استفاده از کورسوی نوری که از پنجره ها به داخل می تابد در حال مطالعه است.
مردی در حال استراحت در صحرای بزرگ افریقا است. از این صحرا به عنوان بزرگترین صحرای گرم جهان در شمال افریقا با مساختی در حدود 9 میلیون کیلومتر مربع یاد می شود.
منبع: mehrnews.com
خودکشی عامل قتلعام خانوادگی در فارس
فرمانده انتظامی فارس از خودکشی عامل قتلعام خانوادگی در این استان خبر داد.
به گزارش فارس48 ، سردار احمدعلی گودرزی در تشریح این حادثه گفت: چهارشنبه بعدازظهر مردی که با همسرش اختلاف داشت به در منزل پدر خانم خود رفته و با اسلحه سوزنی مبادرت به قتل پدرزن و دختر 18 سالهاش کرد.
به گفته وی، این مرد به طرف همسر و پسرش نیز شلیک کرده بود که این دو در حال حاضر در بیمارستان بستری هستند.
فرمانده انتظامی فارس با تأکید بر اینکه این متهم به قتل، روزگذشته با شلیک گلوله به سرش در «آباده» خودکشی کرد، گفت: انگیزه وقوع این قتلعام خانوادگی ناشی از اختلافات و درگیریهای خانوادگی بود.
گودرزی با انتقاد از وجود اسلحه در دست افراد فاقد صلاحیت، گفت: داشتن اسلحه بدون مجوز، خلاف قانون است و افرادی که با مجوز، اسلحه داشته باشند ولی در غیر از موارد قانونی از آن استفاده کنند، جواز آنها باطل میشود.
به گزارش ایسنا، چهارشنبه مردی برای بازگرداندن همسرش به منزل پدرزنش میرود، وقتی با امتناع وی و خانوادهاش رو بهرو میشود، پدرزن و دختر 18 سالهاش را با ضرب گلوله به قتل میرساند و همسر و پسرش را مجروح میکند که ضارب روزگذشته نیز خودکشی کرد./ایسنا
این نکات به شما کمک می کند همسر آینده تان را بشناسید
منبع : tebyan.net
موسیقی ما – «احسان خواجهامیری» پس از سالها در تالار وزارت کشور روی صحنه رفت. کنسرت این خواننده طی روزهای 17 و 18 مهرماه و در میان استقبال خوب دوستدارانش برگزار شد. این برنامه خواجه امیری به نوعی کنسرت خداحافظی با آلبوم «عاشقانهها» هم بود. طی دو سال گذشته او کنسرتهای متعددی را با قطعات این آلبوم در ایران و سایر نقاط جهان برگزار کرد و این روزها در تدارک انتشار آلبوم «پاییز، تنهایی» است. فعلا جدیدترین اثر احسان خواجهامیری با این نام معرفی میشود و یک رونمایی مختصر هم از آن در کنسرت مهرماه او به عمل آمد.
برنامه با قطعه ریتمیک «این حقم نیست» آغاز شد و از همان ابتدا جمعیت حاضر در سالن نشان دادند که انرژی بالایی دارند. او پس از پایان این قطعه خطاب به حضار گفت: «همیشه به خاطر این لطف و ابراز احساسات شما خدا را شکر کردهام و با خودم وعده دارم که هربار این صحنه را دیدم هزاران بار خدا را شکر کنم.» وی همچنین پس از قطعه «به دادم برس» به این نکته اشاره کرد که اولین کنسرت زنده زندگیاش را سال 86 و در همین تالار وزارت کشور برگزار کرده است.
خواجهامیری در ادامه به ایام قدیم و آلبوم «فصل تازه» سر زد و دومین قطعه آن مجموعه یعنی «شیرین» را خواند.
قطعه «نابرده رنج» بهانه خوبی بود تا احسان خواجه امیری از «روزبه بمانی» ترانهسرای اغلب آثار دو سال اخیر خود یاد کند و نام «علیرضا افکاری» هم باعث شد تا تشویقهای حاضرین شدت بیشتری پیدا کند. بعد از قطعات «دریا»، «آرزو»، «تاوان» و «دارم میام پیشت» او اولین سورپرایز کنسرتش را معرفی کرد. گروه «آوازی تهران» در میان تشویقهای حضار روی صحنه آمدند و حالا دیگر وقت یک خاطره بازی حسابی بود. «ای ایران» اولین کاری بود که او به همراه گروه آوازی تهران اجرا کرد. قطعه خاطره انگیز مرحوم «مازیار» که کمتر ایرانی پیدا میشود که آن را بلد نباشد به همین دلیل خواجه امیری از مردم خواست که او را همراهی کنند. این خواننده ضمن قدردانی از «میلاد عمرانلو»، سرپرست گروه آوازی تهران، از آنها درخواست کرد تا یک قطعه بیکلام را اجرا کنند. «گنجشکک اشی مشی» بهترین انتخاب ممکن از سوی آنها بود و این بار حاضرین در سالن خوانندگان این قطعه بودند.
قطعه اکتیو «نمیدونم» آغازگر بخش دوم برنامه بود و باز هم کنداکتور کنسرت به نفع عاشقانهها بود و «لحظه» و «تمام قلب من» از این آلبوم به همراه قطعه «گذشتهها» در سالن شنیده شد. اما دومین سورپرایز کنسرت به جدیدترین آلبوم این خواننده اختصاص داشت. کلیپی از قطعه «تنهایی» که قرار است در آلبوم «پاییز، تنهایی» شنیده شود در سالن پخش شد. آلبومی که مراحل تولیدش به پایان رسیده است و قرار بود در فصل پاییز منتشر شود اما ارائه آن به پس از محرم و صفر موکول شد.
«علیرضا کهن دیری»، «اهورا ایمان»، «زهرا عاملی» و «امید حاجیلی» به عنوان مهمانان ویژه در سالن حضور داشتند. احسان خواجه امیری پس از معرفی زهرا عاملی گفت: اخذ مجوز ترانهای که از خانم عاملی در آلبوم جدیدم دارم حدود 2 ماه به طول انجامید.
همایون نصیری (پرکاشن)، هومن غفاری (درامز)، احسان نی زن (ویولن)، مهرداد هزارخانی (گیتار بیس)، محمدعلی نصری (گیتار)، فرشید ادهمی (گیتار الکتریک)، محمد کاظمی (کیبورد)، سیامک کریمپور (ترومبون)، علی ضرابی (ترومپت) و کامیار ماندگاریان (ترومپت) اعضای ارکستر به رهبری «هومن نامداری» (کیبورد و ساکسوفون) بودند.
گروه آوازی تهران را در این اجرا میلاد عمرانلو به عنوان سرپرست و غلامحسین خزری، شیوا سروش، سید محمد ابطحی، نازنین روستا، محمدرضا اروجزاده، سولماز جوانبخت، علی مصیبی، یلدا نوری، علیرضا شریعتی، سمیرا محسنی، محمد حقیقی، گلناز نویدان، نوید یزدان، مهدیه صفدری، فرزاد امیری، همایون آرامفر، روشنک کیمنش، حسین بزرگمهری تشکیل میدادند.
گفتنی است که کنسرت احسان خواجه امیری به همت شرکت «صوت آوای هنر» به مدیریت «محمد جلیلپور» و طی چهار سانس در سالن بزرگ کشور برگزار شد. حدود 13 هزار نفر در این دو شب در کنسرت احسان خواجهامیری حضور داشتند.
شهر تمیز
وقتی توی خیابان راه می روم دوست دارم همه جا تمیز باشد. همه چیز مثل آینه برق بزند و بوی خوبی بدهد. کی از تمیزی بدش می یاد؟ همه ی بچه های خوب و باهوش دوست دارند شهری تمیز داشته باشند.
در شهری که تمیز باشد میکروب های بدجنس حق رفت و آمد ندارند و بیماری و مریضی به سراغ هیچ بچه ای نمی آید. همه در سلامت و خوشی زندگی می کنند.
اما در همین لحظه می بینم که یک بچه ی هم سن خودم آشغال پفکش را می اندازد روی زمین، آن موقع است که خیلی ناراحت می شوم و دوست دارم به او بگویم که آشغالش را توی خیابان نریزد. اما اگر به من بگوید دراین خیابان حتی یک سطل آشغال هم وجود ندارد چه؟ به نظر شما چه باید جوابش را بدهم؟
به او می گویم اگر هر آدمی فقط یک آشغال توی خیابان بریزد، تصور کن شهر چه شکلی می شود. بهتر نیست آشغال پفکت را نگه داری تا به یک سطل زباله برسی یا اینکه آن را به خانه ببری و داخل سطل خانه بیندازی؟
به نظر شما حرف من را گوش می کند؟ من می گویم اگر به خودش و سلامتی اش اهمیت بدهد، حتما حرف مرا گوش می کند و سعی می کند که در تمیز نگه داشتن شهرش کوشا باشد.
با این کار هم خودش از این شهر زیبا و تمیز لذت می برد هم بقیه دوستان و مردم شهرش. پس بیایید با هم و در همه جا سعی کنیم شهرمان را تمیز نگه داریم.
نویسنده:مهدیه زمردکار
بخش کودک و نوجوان تبیان
8 مدل زیبا برای آرایش چشم
خلاقیت هنری متالیک
چشمان کاملاً گربه ای
سایه رنگی
طرفداران و عاشقان خط چشم
مژه های فوق العاده و محشر
خط چشمهای شاد
برای به چشم آمدن نه تنها یک بلکه دو رنگ براق و روشن می توانید روی کتی پری Katy Perry حساب کنید . این نوع خط چشم برای مهمانی ها مناسب است و می بایست از رنگهای مکمل مثل سبز و صورتی یا سبز آبی با زرد استفاده کرد .